NOW LOADING

Bekæmp Meningitis er en patientforening stiftet 26/3/2018 og lanceret 24/4/2018.
Vi er fuldt medlem af verdensorganisationen CoMo (Confederation of Meningitis Organisations).
Vi er i Danmark registeret med CVR-nr.: 39481499.

Vi arbejder mod vores mål ved
 * Oplysning til borgerne om meningitissygdommen og dens symptomer for at sikre en hurtig involvering af sundhedsfaglige, hvis man skulle blive smittet.
 * Oplysning omkring vaccinationsmuligheder, så beslutningen om vaccination kan blive truffet på et oplyst grundlag.
 * Oplysning og formidling af værktøjer til sundhedsfaglige for at styrke kendskabet til denne, heldigvis sjældne, sygdom.

Man kan modtage vores nyhedsbrev og anden information ved at melde sig ind som støttemedlem.

Det ville være dejligt, hvis dem, der vil støtte os og har mulighed for det, melder sig ind med fuldt medlemskab ved at bidrage med mindst 100 kr. om året.
Ellers er det fint at melde sig ind som støttemedlem og hjælpe os ved flittigt at dele vores opslag på Facebook og vores Bliv Medlem“-side.

Bliv fuldt medlem ved at melde dig ind som støttemedlem og overføre mindst 100 kr. til Reg.nr. 9570, Kontonr. 12764987 eller MobilePay til box 7335YL med angivelse af brugernavn eller e-mail.

Fra vores facebookside:

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException