NOW LOADING

Bekæmp Meningitis er en patientforening stiftet den 26/3/2018 og lanceret 24/4/2018.
Vi er fuldt medlem af verdensorganisationen CoMo (Confederation of Meningitis Organisations).
Vi er i Danmark registeret med CVR-nr: 39481499

Vi arbejder mod vores mål ved
 * Oplysning til borgerne om Meningitissygdommen og dens symptomer, for at sikre en hurtig involvering af sundhedsfaglige, hvis man skulle blive smittet.
 * Oplysning omkring vaccinations muligheder, så beslutningen om vaccination kan blive truffet på et informeret grundlag.
 * Oplysning og formidling af værktøjer til sundhedsfaglige , for at styrke kendskabet til den heldigvis sjældne sygdom

Man kan modtage vores nyhedsbrev og anden information ved at melde sig ind som støtte medlem.

Det ville være dejligt, hvis dem der vil støtte os og har mulighed for det, melder sig ind med fuldt meldlemskab ved at bidrage mindst kr. 100 om året.
Hvis det er svært, er det fint at melde sig ind som støtte medlem og hjælpe os ved flittigt at dele vores Facebook posts og vores Bliv Medlem side.

Bliv fuldt medlem ved at melde dig ind som støtte medlem og overfør mindst kr. 100 til Reg. 9570, Konto nr. 12764987 eller Mobile Pay til 26 29 71 06 med angivelse af brugernavn eller eMail.

Fra vores Facebook side:

3 weeks ago

Bekæmp Meningitis

Der er brug for mere evidens i debatten omkring meningitis vaccination. VI støtter derfor helhjertet dette projekt.Meningokok-bakterien er årsag til smitsom meningitis. Der er få tilfælde om året, og derfor indgår vaccinen ikke i børnevaccinationsprogrammet i Danmark.

Odense Universitetshospital søger nu raske børn i alderen fra 12 til 23 måneder til at deltage i et forskningsprojekt. Ved at lade dit barn deltage i forskningsprojektet, får barnet en vaccine mod meningokok-bakterien.

Læs mere om projektet, og hvordan du tilmelder dig:

www.ouh.dk/default.asp?id=517309
...

View on Facebook

1 month ago

Bekæmp Meningitis

Til en film om meningitis som del af en oplysningskampagne ønskes medvirkende, der har haft sygdommen tæt inde på livet.
Der ønskes fokus på en case, der har overlevet – på trods af alvoren og eventuelle komplikationer/følgevirkninger.

Hvis du eller nogen du kender har interesse i at deltage i dette projekt, så send os en meddelelse for at få nærmere detaljer.
...

View on Facebook