NOW LOADING

Vi er mor, far og bror til Hans Michael Graham Petersen, der døde fra Meningitis 1/1/2017.

Vi stiftede foreningen 26/3/2018 på hvad der ville have været Hans 19 års fødselsdag.
After at have arbejdet med at reducere tiden mellem den første kontakt med Sundhedsvæsenet og den første korrekte dosis antibiotika stiftede vi foreningen for også at reducere tiden fra det første symptom til kontakten med Sundhedsvæsenet.

Foreningens bestyrelse, som valgt på den ordinære generalforsamling 26/3/2019 består af:

: Far til Hans, Ivar Petersen, 57 år gammel. Bosat i Farum, arbejder i en bank.
Personligt medlem af Confederation of Meningitis Organisations og Meningitis Research Foundation.

Næstformand og kasserer: Mor til Hans, Jackie Petersen, 56 år gammel. Bosat i Farum, arbejder som SOSU-hjælper.

Bestyrelsesmedlem: Ældste storebror, Simon Carter-Graham, 30 år gammel. Bosat i London, arbejder som Personal Trainer.

Suppleant: Hans’ fætter, Anders Uhl Pedersen.